top of page

De Veluwe

Omgeving 't Huisje Veluwe - Emst

Emst, is een klein dorpje en ligt  tussen Apeldoorn en Epe. Camping De Veluwse Wagen is uitstekende uitvalsbasis om te allerlei activiteiten te ondernemen zoals fietstochten, eindeloze wandelingen of uitstapjes naar leuke dorpen en steden zoals Apeldoorn, Epe, Vierhouten, Zwolle, etc.

Interessante links:

Omgeving Pipowagen XL- Heerde

 

Camping De Zandkuil ligt net buiten Heerde direct aan het bos en heidevelden. Naast allerlei activiteiten voor jong en oud op de camping zelf is het ook een uitstekende uitvalsbasis voor allerlei activiteiten. Enorme natuurgebieden nodigen uit om te wandelen of te fietsen. Maar ook vind je op een steenworp afstand het Heerderstrand of  het prachtige hanzestadje Hattem. 

Interessante links:

De Veluwe is een van de grootste natuurgebieden van Nederland, met bos, heide, zandvlakten, landgoederen en spectaculaire uitzichten. En natuurlijk dé plek om wild te spotten. Maar naast die rust en natuur vind je op en rond de Veluwe ook bijzondere culturele hotspots – zoals het Kröller-Müller Museum of Paleis Het Loo – en knusse Hanzesteden. Kijk voor veel meer informatie op  www.visitveluwe.nl

bottom of page